Showpakke: Kjøp hotell og billett til Jan Eggum

Opplev Jan Eggum i sitt rette element – førjulskonsertene på Lille Ole Bull i salg nå!

Jan Eggum, en av Norges mest elskede musikere, er tilbake på scenen på Lille Ole Bull før jul og klar til å trollbinde deg med sin unike stemme og sine tidløse låter. Enten du er en trofast fan eller aldri har opplevd ham live før, vil du ikke bli skuffet.

Med en karriere som spenner over flere tiår, har Jan Eggum skapt en imponerende katalog av sanger som berører hjertet og reflekterer over livets opp- og nedturer. Med hans karakteristiske stemme og dyptgående tekster har han oppnådd en status som en av Norges mest respekterte og kjente artister og melankolikere. 

La deg fange av Eggums fremførelser, hvor hans lidenskap for musikken skinner gjennom. Enten det er de melankolske balladene som treffer deg rett i hjertet, eller de mer oppstemte og fengende låtene som får deg til å danse i stolen, vil du bli revet med av Jan Eggums unike stil og lune humor.

Kom og bli med på en reise gjennom Jan Eggums fantastiske musikkunivers! Sikre deg billetter i dag og få en konsertopplevelse du vil huske lenge. 


Bord i restauranten, Storm Brasserie kan bestilles på olebullhuset.no
Garderobe inkludert
Aldersgrense 18 år
Ingen rabatt for ledsager

Stageway (arrangør) webside og facebookside