Med «jentene dine» har vi samlet ett stjernelag av sterke og morsomme komikere for å underholde nettopp deg.

Under aliaset @piateed har Maria Stavang blitt et internettfenomen med flere hundretusen følgere på Facebook og Instagram. Bergenseren startet på standupscenen sommeren 2015 og året etter tok hun med seg nykommerprisen på Humorfest i Bergen.

 Marlene Stavrum har gjort standup i 5 år og i løpet av den tiden har hun rukket å vinne både Humorprisen for årets humorspire og blitt nominert til stå-opp-prisen. Hun er også skuespiller og har spilt i både Førstegangstjeneste og Kongen av Gulset. 

Nora Svenningsen er en humorspire som på kort tid har blitt en profilert og etablert standup-komiker. Hun har allerede delt scene med de fleste store navn i humor-Norge, og har et eget show på Nieu Scene. Nora er også fast inventar på Latter og var en av fire komikere på Julelatter 2022. Hun er kjent for blant annet sin deltalkelse i Kongen befaler

 Amalie Stuve er skuespiller og komiker i NRK og i tillegg aktuell med den nye NRK podcasten «Desken Brenner» med Odd Magnus Williamson, Tara Lina Shahin og Marius Thorkildsen. 

Bli med «Jentene dine» på standup-kveld!