Opplev norsk køntri med Johan Berggren på Ole Bull Scene

Med forgjengeren ”Lilyhamericana” etablerte låtskriveren seg som et av de mest interessante navnene på den norske musikkscenen. Albumet ble også nominert til Spellemansprisen for årets beste Countryalbum. 

På oppfølgeren ”Ei hytte foran loven” tar Berggren ytterligere et steg opp. Her er det pondus og autoritet i kombinasjon med en gedigen musikalitet og sterk låtskriving som gjør skiven til en usedvanlig sterk plate. Dette uavhengig om man bruker nasjonal-eller internasjonal målestokk.

I 2020 tok Berggren med seg bandet til Halden og spilte inn elleve låter på ei drøy uke i slutten av april. Alt er gjort live i Ole Evenruds’ studio og kun noen gitarspor er lagt på i ettertid. Samtlige låter er skrevet av Berggren foruten tittelsporet som han har skrevet med Vegard Hertzberg og ”Burde ha vært” som ble skrevet på et nachspiel på helgelandskysten sammen med Petter-Inge Pettersen. 

Berggren gjør norsk køntrimusikk. Nei, forresten –Berggren gjør køntri på sitt eget vis. Og synger på norsk. Visst forstår man at han har ei plate eller to av Merle Haggard og intuitivt har Berggren forstått køntriens sjel og hjerte. Han behersker det musikalske uttrykket og låtskriverkunsten fullt ut. 

 Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00

Unummererte sitteplasser
Garderobe inkl. i billettpris
Aldersgrense 18 år
Servering : Øl / Vin

Grupper tlf 55216170

Konserten inngår i konsertserien Bergen Live Sessions.
Les mer om Bergen Live Sessions her bergenlive.no/sessions
Bergen Live Sessions facebookside