Samtalekonserten Kroppen for voksne er en spenevarm musikalsk standupsamtale med Trond-Viggo Torgersen, Kari Slaatsveen og to musikere.

I en smule tilårskomne kropper går Trond-Viggo og Kari smilende aldringens gleder i møte. For ingen gleder seg til den uunngåelige delen av alderdom – sykdom og død. Så hva skal til for å få et godt liv – hele livet? Hva kan vi gjøre for å øke sjansene for et godt voksenliv både på jobb og privat? Hva skjer egentlig i kroppen mens årene går? Hva må vi godta, og hva kan vi motarbeide av knirk, slitasje og opphoping av grums? Kan gode livsopplevelser økes med nysgjerrighet og innsikt?

Dette er en impulsiv, nysgjerrig og morsom verbal utveksling om livets gang, aldringens mirakler og kroppens fantastiske muligheter – pakket inn av Trond-Viggos udødelige sanger.

Målet er å gjøre erfaringer og medisinsk kunnskap enklere å forstå slik at du kan tenke sjæl og ta gode valg for din egen helse!

Høsten 2021 ga Trond-Viggo ut boka Kroppen for voksne, som så langt har solgt 60 000 eksemplarer.
Nå møter Trond-Viggo leserne sine sammen med Kari Slaatsveen og to musikere av ypperste klasse!

Rullestol: Tlf. 5521670
Ingen rabatt for ledsager

På grunn av lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.