LILLE HAVANNA & BERGEN VISTA SOCIAL CLUB

Bergen Vista Social Club er tilbake på Ole Bull med det legendariske konseptet Lille Havanna!

Denne våren:
- 23. Mars
- 25. Mai
- 15. Juni

- Dette er Bergen største arrangement og eksponent for Latinamerikansk kultur, musikk og dans startet hos oss på Ole Bull i 2015.
Umiddelbart ble publikumsfavorittene Bergen Vista Social Club et kult-orkester som siden har opplevd stor suksess med en stor og voksende fanskare langt utenfor Norges grenser.

- Både lokale, nasjonale og internasjonale medier har hyllet bandet for sin sjarme, varme og energi som alltid smitter!
Dette er mer enn et band: Det er en reise til Havanna og Latinamerikansk kultur formidlet på en autentisk måte med et stjernelag av musikere og dansere. Men frykt ikke: Dersom du ikke kan danse salsa så er Lille Havanna en utmerket og sosial arena hvor alle får være med uansett, alltid!
Bandet har smeltet sammen med det svært populære konseptet «Lille Havanna», og har tiltrukket seg alle mulige nasjonaliteter og generasjoner i Bergen by i en årrekke; Og du er velkommen til å oppleve denne herlige energien hos oss!

Bergen Vista Social Club & Lille Havanna har blitt kjent som et av Norges beste og mest energiske Latinske show noensinne og er produsert av arrangøren David Pavels siden 2015: Ofte med gjesteartiser og danseshow.

- www.facebook.com/bergenvistasocialclub
- www.instagram.com/bergenvistasocialclub

VELKOMMEN TIL FIESTA PÅ OLE BULL!