Lille Havanna med Bergen Vista Social Club er tilbake på Ole Bull med den legendariske sommerfesten!

- Bergen største arrangement og eksponent for Latinamerikansk kultur, musikk og dans startet hos oss på Ole Bull i 2015.
Umiddelbart ble publikumsfavorittene Bergen Vista Social Club et kult-orkester som siden har opplevd stor suksess med en stor og voksende fanskare.
I 2019 var de offisielt husband på Tallship Races. I tillegg har de vært husband på Bergens store stolthet Statsraad Lehmkuhl, med en rekke utsolgte konserter og utflukter. Dette i tillegg til å være et yndet og mye brukt eventkonsept på hele vestlandet.

- Både lokale og nasjonale medier har hyllet bandet for sin sjarme, varme og energi.
Dette er mer enn et band. Det er en reise til Havanna og Latinamerikansk kultur formidlet på en autentisk måte med et stjernelag av musikere. Bandet har smeltet sammen med det svært populære konseptet «Lille Havanna», og har tiltrukket seg alle mulige nasjonaliteter og generasjoner i Bergen by i en årrekke.
Hele ni sesonger har de spilt på Ole Bull for utsolgte hus samt alle mulige relevante scener og festivaler som f. eks Bergen Internasjonale Musikk Festival.

- Folk har faktisk reist fra hele landet, også helt fra USA for å oppleve dette flaggskipet for Cubansk og Latinsk musikk og dans, og Bergen Vista Social Club har blitt kjent som et av Norges beste og mest energiske Latinske show noensinne.

Besetning:
Daiyen Jone – Vokal & Fløyte
David Pavels – Gitar
Julio Valencia – Perkusjon/Vokal
HC Dalsgaard – Perkusjon/trommer
Torbjørn Hillersøy – Bass
Bjørn Blomberg – Saksofon
Øystein Kvinge – Piano
Are Ovesen – Trompet

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 21:00
Dørene åpner : 20:00

Varighet : 90 min

Servering :
Alle rettigheter


Aldersgrense : 18

Ledsager : Full pris

Adkomst :
Bevegelseshemmede : Ja
Parkeringsmuligheter : Nei

Arrangørens nettside
facebook