Live musikk hver fredag i høst!

Oppdag nye, up&coming artister hver fredag mellom kl 22-24 i Storm bar i 2.etg!

Artist og talentutvikler Myrna Braza fra Bergen tar tempen på byens poptalenter, og hver fredag presenterer hun nye, up&coming artister og band. Det blir live musikk og god stemning! Oppdag morgendagens stjerner her!

Artistene varierer fra uke til uke, se oversikten lenger nede og følg gjerne med på facebook 

Velkommen til “Pop & Coming”!

Inngang: GRATIS
Men det blir fort fullt, så kjøper du billett (kr 100)reserverer vi et bord til deg og du får en enhet i baren inkludert. 

Hver fredag kl. 22:00 – 24:00
20+

Programmet 


1. OKT // SPECIFIC MOMENTS

8. OKT // Anna Sahara . ( Naade utsettes til 5. nov. grunnet sykdom)

15. OKT // Ella Lockert + Eda

22. OKT // SHN 

29 OKT // Fatima Revne + 2BAnnounced

5. ​NOV // Spar 5 (Slippefest) + Naade

+++

 

Specific Moments:

God stemning smitter! Specific Moments spilte et akustisk sett på Storm Unplugged i sommer. Gitarister og vokalister Martin og Simen sørget for at det ble jubel og allsang, og t.o.m BA skrev om den gode stemningen de leverte på balkongen. Nå kommer gutta tilbake på  selve åpningen til «Pop&Coming», og denne gangen har de med seg hele bandet!


Specific Moments svinger mellom sjangrene pop, funk og rock, og synger om samfunnsproblemer og å se lyst på fremtiden. Med bandets gitardrevne låter, optimistiske tekster, fengende melodier, store spilleglede og lekne humor tar det ikke lang tid før allsangen sitter løst og dansegulvet koker.

​Specific Moments har spilt en rekke konserter med godt besøk og ekstatisk publikum, bl.a på festivaler som Bygdalarm, Tall Ships Races og Djupavikfestivalen. Sommeren 2019 tok de sine første steg ut av landet, med konserter og radiospilling i bl.a Finland og Latvia. Høsten 2019 slapp de sin første EP "1234" som ble feiret med en utsolgt releasekonsert i Bergen. Under pandemien dro gjengen i studio og nå har de en spennende EP på gang som de lover vil sette dansefoten i sving- i ekte Specific Moments ånd! 

Kos deg med låten «Fly me away»: 

 

 

Programmet for Oktober


1. OKT // SPECIFIC MOMENTS

8. OKT // Anna Sahara

15. OKT // Ella Lockert + Eda

22. OKT // SHN 

29 OKT // Fatima Revne

5. ​NOV // Spar 5 (slippefest)