Soft Ride spiller deilig sommerpop og er kjærlighetsbarnet til Arne Tjelle fra Bloody Beach og Øystein Braut fra Electric Eye.

Morgenbladets Ando Woltman kalte debutskiven «Burgundy» fra 2017 «en hyllest til den alternative sommerplaten», mens VGs Tor Martin Bøe fulgte opp med at «om du skal ta med deg ett norsk album på ferie i år – vær så god.» Førstesingelen «Soft Ride» var listet på NRKP13 i lang tid. Bandet fulgte opp med flere utsolgte konserter i Bergen og Oslo.

I november 2019 kom oppfølgeren «Lisbon Lights» til strålende kritikker. Singelen «Wasteful Nights» roterte som forgjengeren i flere måneder på listene hos NRKP13. Bandet rakk å gjøre en ellevill releaseturné og spilte i Stavanger, Bergen, og Oslo før nedstengingen.

Sommeren 2020 spilte bandet for fulle hus i på Verftet i Bergen og Revolver i Oslo. Koronapausen har bandet brukt til å jobbe med ny musikk, og album nummer tre er allerede påbegynt. Til Ole Bull Scene kommer Soft Ride som fullt band og lover spilleglede, varme toner og god stemning. Liker du vestkystpop, en dæsh indie, ispedd noen klyper rock – kan du trygt ta turen!

 


Dørene åpner kl. 19.00.
Konsertstart kl. 20.00.
Varighet ca 1 time.

Unummererte sitteplasser, garderobe inkl. i billettpris
Aldersgrense 18 år - vergeordning

Grupper tlf 55216170

Konserten inngår i konsertserien Bergen Live Sessions våren 2021.
Les mer om Bergen Live Sessions her bergenlive.no/sessions
Bergen Live Sessions facebookside.