Har du noen gang hatt lyst til å høre Queen, Bruno Mars, Beyoncé, Frank Sinatra, Prince, Kiss og Adele i samme konsert? Her har du muligheten!

Eirik Søfteland og Chris Lund inviterer igjen til storkonsert og musikalsk sjangeronani 21. juni, denne gang på ærverdige Ole Bull Scene!

Eirik og Chris er av mange ansett som to av Bergens største stemmer og har en rik musikalsk bakgrunn der sjangrer og musikalske uttrykk er vevd sammen og kolliderer i en eksplosjon av harmoni, trøkk og vakker musikk!

Her blir det noe for mange. Både de sarte, myke tonene og de tunge, mektige riffene får plass.

Med seg på scenen på Ole Bull Scene har de noen av vestlandets beste musikanter i Vidar Eldholm, Tore Christer Storlid, Peter Sæverud og Jens Erik Aasmundseth. I tillegg til eminente korister.

Dette blir en musikalsk godbit og en kveld du absolutt ikke vil gå glipp av!


Eirik Søfteland er kjent for de fleste som en langhåret rocker som tok Norge med storm med sin stemmeprakt og musikkglede i Idol og Skal Vi Danse i 2013. Senere har han deltatt i et lass av tv-programmer som Stjernekamp, Århundrets Stemme, Beat for beat osv., og har virkelig etablert sin allsidighet og musikalske spennvidde.


Chris Lund har jobbet som sanger i mange år i Bergen, men folk fikk virkelig øynene opp for han da han deltok i The Voice på TV2 våren 2022. Han imponerte både mentorer og publikum med sin formidling, stemme og personlighet. I tillegg har han hatt ulike roller i musikaler som: Les Miserables, Which Witch, Grease og Jesus Christ Superstar. Det er få vokalister i Norge som kan skryte av det vokalspekteret Chris innehar.


Konsertstart: Kl. 20.00