Billetter kjøpes her​ Eventuelle ledige billetter selges i døren. 

Spiller hver lørdag, fra klokken 13:30 til ca. 16:30

Swing’n’Sweet Jazzklubb ble stiftet i 1994 og har i 23 år bidratt med gode jazzopplevelser for det Bergenske publikum.

Klubben har p.t. ca. 130 medlemmer og arrangerer jazzcafé hver lørdag, fra klokken 13:30 til ca.16:30 i sesongen som starter første lørdag i september og avsluttes tradisjonelt på 17.mai.

Swing’n’Sweet Jazzclub presenterer primært mainstream - og trad jazz, men vi presenterer allikevel et variert tilbud som også innbefatter unge og spennende talent fra det Bergenske jazzmiljøet. Klubben legger vekt på å presentere lokale band/musikere men henter med ujevne mellomrom også inn større navn fra inn og utland.

Se programmet her: swing-n-sweet.no/​

 

15.4. Kira Martini Kvartett

Den danske vokalisten og låtskriveren, Kira Martini, har de seneste årene vokst til en sterk stemme innenfor vokal-jazzen, og har plassert seg i toppen av kvinnelige vokalister på den danske jazzscenen. Hun er en anerkjent og travel musiker, og er ofte å se både hjemme, og på utenlandske scener, med sitt varierende repertoar. Kira har en stor stemme i en liten kropp. Anmelderne roser henne for sin fortolkningsevne, inderlighet og allsidighet. Hun kommer med sitt band som alltid holder høy kvalitet.

Kira Martini - vokal

Mads Søndergaard - klaver/ harmonika

Joel Illerhag - bass

Andreas Fryland - trommer 

© Per Henriksen

22.4. Hans Marius Andersen Quartet

Hans Marius Andersen Quartet i denne versjonen debuterte høsten 2022, til stor begeistring fra publikum. Bandet består av solide musikere, som i Andersens ånd leverer kjente standards i egen drakt, så vel som original-låter. HMA er ofte forankret i den amerikanske tradisjonen og ønsker å presentere den for et bredt publikum. I tillegg til å være en ettertraktet trompetist både som solist, ensemble og session musiker, har han utviklet seg til multi- instrumentalist og behersker bl.a. sopran, alt og tenorsaksofon.

Hans Marius Andersen - Trompet & Saksofoner

Eirik Minde - Tangenter

Peter Sæverud - Bass

Mikael Chauvet Jørgensen - Trommer

 

29.4.   Paul Fawcus Group feat Gareth Williams

Paul Fawcus har spilt på klubben ved noen anledninger tidligere, og er også kjent som dyktig lydtekniker på flere av våre konserter. Nå er han tilbake på scenen med sin med sin energiske trio, og til konserten på Swing-n-Sweet får trioen også selskap av den britiske stjernepianisten Gareth Williams. Han er vinner av pianokategorien i 2013 British Jazz Awards.

"Gareth Williams er en enormt begavet pianist, med et tilsynelatende uendelig lager av ideer" (Dave Gelly, The Observer).

Gareth Williams - Piano

Paul Fawcus - Saksofon

Sigmund Vik – Bass

Mikae Chauvet Jørgensen - Trommer

 

6.5.     The Good, The Bad & The Groovy

Trioen, med Christian Øvreaas i front, trives godt i Americana, soul og blues-landskapet, altså i «folkemusikken» fra Statene, men leter etter god musikk uansett der den måtte være.

Etter snart 30 års både sosialt bekjentskap og samspill, og med stor og gjensidig respekt for hverandres musikalske kvaliteter, uttrykk og formidling, tilstreber bandet å finne den felles pulsen som gir oss kicket vi alle lever for, både på scenen og i salen. 

Christian Øvreaas - tangenter

Stein Inge Brækhus - trommer

Atle Johannesen - gitarer

 

13/5 - Nadia Washington Quartet

Swing-n- Sweet Jazzclub avslutter vårsesongen med stjernevokalisten Nadia Washington, fra Dallas, USA. Nadia deler sin musikk, kjærlighet og glede rundt om i verden og har samarbeidet med store navn innen Jazz-, soul- og R&B som Diane Reeves, Terri Lynn Carrington og Nicolas Payton. Hun har mottatt flere priser bl.a. Down Beat og Monterey Jazz Festival (vokal pris)

Nadia Washington blir ofte sammenlignet med Ella Fitzgerald og Sarah Vaughn. Hennes vakre, fløyelsbelagte vokal appellerer til et stort publikum som etter å ha opplevd henne og hennes dyktige medmusikanter sitter igjen i en tilstand av følelsesmessig lykke.

Nadia Washington – Vokal

Chase Morrin - Piano

Max Ridley -Bass,

Lee Fish -Trommer

©Forsidefoto Deneka Peniston