Billetter kjøpes her​ Eventuelle ledige billetter selges i døren. 

Spiller hver lørdag, fra klokken 13:30 til ca. 16:30

Swing’n’Sweet Jazzklubb ble stiftet i 1994 og har i 23 år bidratt med gode jazzopplevelser for det Bergenske publikum.

Klubben har p.t. ca. 130 medlemmer og arrangerer jazzcafé hver lørdag, fra klokken 13:30 til ca.16:30 i sesongen som starter første lørdag i september og avsluttes tradisjonelt på 17.mai.

Swing’n’Sweet Jazzclub presenterer primært mainstream - og trad jazz, men vi presenterer allikevel et variert tilbud som også innbefatter unge og spennende talent fra det Bergenske jazzmiljøet. Klubben legger vekt på å presentere lokale band/musikere men henter med ujevne mellomrom også inn større navn fra inn og utland.

Se programmet her: swing-n-sweet.no/​

 

4.2.     Bluzz

Bluzz er et nytt band bestående av erfarne folk fra Bergens musikkmiljø.  Bandet spiller jazz /blues/ fusion blandet i en leken mix rundt Nordeides orginale låter samt noen cover fra de store mestre i bandets egne arranngement. Improvisasjon/lekenhet og groove er alltid  noe som står i fokus hos Bluzz.

Janno Nordeide – gitar

Helen Eriksen – saxofon

Sigmund Vik – bass

Mikael Chauvet Joergensen - trommer

 

                                  

11.2. - Signe Førre Trio

Komponisten, vokalisten og kontrabassisten Signe Førre er et ganske nytt men ikke desto mindre spennende navn for publikum i Bergen, som vi gleder oss til å presentere.

Signe debuterte som bandleder allerede som 19-åring under Vossa Jazz 2014, sammen med Elisabeth Lid Trøen på saksofon, Eivind Austad på piano og Håkon Mjåset Johansen på trommer. Nå er hun i ferd med å stake ut en veldig spennende musikalsk karriere og med på veien har hun fått med seg et flott band med dyktige og etterspurte musikere:

Signe Førre – Bass

Eivind Austad – piano

Raymond Storaunet Lavik -trommer! 

 

18/2 - Cuban All-Stars med Luison Capote

Luisón Medina Capote har samlet et knippe av de beste cubanske latinmusikerne bosatt i Skandinavia som sammen med lokale toppmusikere sørger for gloheit temperatur og høyt musikalsk nivå. Det er vanskelig å sitte stille når cubanske rytmer fra Luison Y Cuba slipper til på et norsk publikum. Den sterke og karismatiske besetningen har tilsammen bred erfaring fra ulike jazz og latinjazzmijøer i inn og utland.

Luison Capote - vok/perc

Hades Hernandez - vok/perc,

Richard Ortega - piano/trompet

Yasser Pino - bass

Jone Dayiene - vok/fløyte

Hans Marius Andersen - trompet

Mikael Chauvet Joergensen - trommer

 

25.2. Fredriksberg Jazzensemble

Fredriksberg Jazzensemble er nok en gang tilbake på klubbens scene på Lille Ole Bull, en scene de kaller for «hjemmebanen». Bandet ble startet i 1973, og feirer derfor 50 års jubileum i år.  To av originalmedlemmene er fremdeles med. Musikalsk kan vi tradisjonen tro vente oss flere innslag fra sjangrene trad, swing og latin. Godt humør og en uformell stemning er viktige stikkord for denne erfarne septetten. Som alltid når dette bandet entrer scenen lover vi meget høy stemning.

Silje Spurkeland – vokal,

Erlend Dyrnes – klarinett og saksofon,

Audun Sæbø – trompet og flygelhorn,

Stein Håvardstun – trombone,

Chlas Skrugstad – gitar,

Alex Grieg – bass

Ole Feste – trommer