Med den intuitive meloditeften til en selvlært musiker har låtene til Thea Glenton Raknes festa seg på mang en hjernebark.

Hun debuterte under navnet Thea & The Wild i 2014 til strålende respons og Spellemannsnominasjon i indieklassen. I 2018 kom hennes andre album "Ikaros" som Rolling Stone Magazine trakk fram som et av 10 album man burde lytte til. 

Hennes tredje album «Deadheading» har hun produsert og spilt inn med Madrugada-gitarist Cato “Salsa” Thomassen, og det slippes på det velrenommerte plateselskapet Fysisk Format 7. oktober. Her byr hun igjen på en samling knallsterke poplåter, denne gangen inspirert av sin nye rurale tilværelse på Hurumlandet. Tenk varmt, organisk, luftig, gitarbasert og ekstremt nynnbart!

Til Lille Ole Bull har Thea med seg sin faste "& The Wild" i mangeårig bandpartner Kenneth Ishak, som også har gjort seg godt bemerket som soloartist, blant annet med fjorårets kritikerroste album "Native Tongue".

Thea har en nerve og en tilstedeværelse på scenen som er få forunt, og serverer som regel noen artige anekdoter mellom slaga. Konserten vil bli i et nedstrippa format med et rikt lydbilde. Vi er sikre på at du har et knippe nye låter på hjernen når konserten er over!

Denne konseten inngår i konsertserien Bergen Live Session Høst 2022.


Dørene åpner kl. 19.00
Konsertstart kl. 20.00
Aldersgrense 18 år

Grupper tlf 55216170

Konserten inngår i konsertserien Bergen Live Sessions høsten 2022.
Les mer om Bergen Live Sessions her bergenlive.no/sessions
Bergen Live Sessions facebookside