Kom og opplev Tommy Fredvangs release av sitt nyeste album «Tidløs» i et ektefølt, nedstrippet og intimt format. Etter å ha turnért med Stavangerkameratene de siste 7 årene, er Tommy nå ute på en soloturné med en høykvalitets musikertrio, og leverer en musikkopplevelse som går tilbake til det grunnleggende.

Nå får du en sjelden sjanse til å oppleve Tommy Fredvangs musikk i en intim atmosfære. Publikum vil føle seg dratt rett inn i hans stue på privatkonsert, med humoristiske innslag, fortellinger om hans liv bak fasaden og hvordan sangene har blitt til. Det blir en rørende formidling av sanger og historier som tar deg gjennom hele følelsesspekteret med tårer og latter - en konsert som berører nerven, ekte og oppriktig.

En aften med Tidløs Trio er de rene, enkle lydene av vokal, gitar og piano. Enten du ser etter den perfekte «date-nighten», en familie sammenkomst eller bare en kveld ute med venner, er dette den perfekte anledningen. Kom og opplev den avslappede atmosfæren og hyggelige musikken. Gjør deg klar til å bli inspirert, rørt, og underholdt av Tommy Fredvang - Tidløs Trio.

Tommy Fredvang, først kjent fra X-Factor i 2009, har siden hatt en imponerende karriere som live-artist. Fra å være vokalist i Stavangerkameratene som ble Spellemannsnominert i 2022, til å ha opptrådt i 3 Norgesturnéer med "Vi elsker ABBA", har Tommy levert uforglemmelige musikkøyeblikk for fans over hele Norge. Tommy har tidligere utgitt to album siden 2020, inkludert singelen "Stå i ro" med Rita Eriksen, som ble den fjerde mest spilte norskspråklige låten på norsk radio i 2020. Nå slippes hans tredje norskspråklige album, kalt «Tidløs» som, i motsetning til hans tidligere verk, omfavner et organisk sound som fletter både Pop, Soul og slow-rock sammen.


BESETNING:

• Tommy Fredvang: Vokal og gitar
• Alexander Flotve: Gitar
• Espen Gullbrandsen: Piano, bass & gitar


Rullestol: Tlf. 55216170
Ingen rabatt for ledsager

På grunn av lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.