Pål, Jonny og Frank byr på en herlig og variert humorforestilling! De tre komikerne utforsker de mest absurde og morsomme hjørnene av sin kreative fantasi. Gjør deg klar for å bli grundig underholdt når disse tre talentfulle komikerne slår seg sammen for å skape en humorforestilling utenom det vanlige.
Med sin unike blanding av vittighet, sjarm og timing gir Pål, Jonny og Frank deg en kveld fylt med uventede vendinger og latterkuler.

Tre Tidige Typer byr på standup, parodier, sang, interaktiv moro og mye mye mer.
Forestillingens skiftende natur legger til en overraskelsesfaktor, . Ingen to forestillinger er like og det garanterer en frisk og uforutsigbar opplevelse hver gang du deltar.

Så samle vennene dine og bli med Pål, Jonny og Frank på en kveld med kontinuerlig morsomhet. Gjør deg klar til å le til du får vondt i magen når disse tre tidige typene tryller fram latter på scenen.


Rullestol: Tlf. 55216170
Ingen rabatt for ledsager

På grunn av lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.