Kjære gjester

 

Først vil vi på Ole Bull Scene gjerne få takke dere for tålmodigheten dere har vist oss i forbindelse med avklaringer om utsatte forestillinger. Vi har jobbet på spreng, men det har rett og slett ikke vært mulig å komme med mer konkret informasjon til dere tidligere.

Vi beklager å måtte meddele at arrangementet med DARLING WEST 10. april 2021  er avlyst. Billetthavere får refundert billlettene sine. 

REFUSJON SKJER PÅ FØLGENDE MÅTE:

Kjøpte billetter refunderes via samme utsalgssted som man kjøpte billettene.

Billetter kjøpt via www.ticketmaster.no eller telefon 815 33 133/22 82 81 97, refunderes automatisk innen 60 dager (litt ekstra behandlingstid i disse dager )  fra arrangementet ble avlyst. 

Billetter betalte med kort (VISA, Master o.l.) refunderes tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp. 

Billetter betalte med VIPPS, Klarna og Paypal betales tilbake til konto som ble brukt ved kjøp.

For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger, fyll inn dette kontaktskjemaet med relevante detaljer. 

Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter. Frist for refusjon 8. juni 2021.

Serviceavgifter refunderes ikke.

Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

 

Mvh

Ole Bull Scene