til kl. 16:00
”FINE DE CLAIRE” 6 østerst med Mignonette og sitron (8,9)
6 stk. 349,-
1 stk. 59,-
SALTET TORSKEBEIGNET med røkt paprik og aioli (2,3,6)
6 stk. 179,-
4 stk. 129,-
”FRISÉE AUX LARDONS” salat med røkt bacon, sennep, vinaigrette, krutonger og posjert egg (2,3,4,9)
195,-
KLASSISK OKSETARTAR med eggeplomme og ristet brød (2,3,4)
195,-
PATÉ med petite salade, grov sennep og brød (2,3,4,11)
195,-
ERTE VELOUTÉ ertesuppe toppet med ferskost, chiliolje og krutonger (1,3)
199,-
FRANSK OMELETT med Gruyère, pommes frites og petite salade (1,2,4,9)
195,-
legg til speket Bayonne-skinke +45,-
”CROQUE MADAME” ost- og skinketoast med Sauce Mornay, stekt egg og petite salade (1,2,3,4,9)
255,-
FERSK TAGLIATELLE med kremet ramsløk-geitost saus og aspargesbønner (1,2,3,11)
275,-
KYLLING ”PAILLARD” med oliventapenade, mandler, ruccola og Comté (1,11e)
275,-
BISTROBURGER dobbel smashburger med ost, salat, dijonnaise og pommes frites (1,2,3,4)
285,-
”MOULES FRITES” hvitvinsdampet blåskjell med pommes frites (1,8,9)
295,-
FLAMBERT ØRRET med sprø sommerkål, brassert fennikel og appelsin beurre-blanc (1,6,9)
310,-
”STEAK-FRITES” med urtesmør, brønnkarse salat og pommes frites (1,4,9) flat iron
315,-
CRÈME BRÛLÉE med grønn kardemomme (1,2)
129,-
PÔT DE CRÉME sjokoladekrem med pisket mascarpone (1,2)
129,-
TARTE CRÉMEUSE Á L’ORANGE terte med mandelbunn og appelsinkrem (1,2,3,11)
149,-
PARIS-BREST choux pastry med mandelpralinkrem og mandelpralin (1,3,11)
159,-
fra kl. 16:00
”FINE DE CLAIRE” 6 østers med Mignonette og sitron (8,9)
pr stk 59,-
6 stk 349,-
SALTET TORSKEBEIGNET med røkt paprika og aioli (2,3,6)
4 stk 129,-
6 stk 179,-
SYLTEDE GRØNNSAKER med grønne oliven og oregano
95,-
KLASSISK OKSETARTAR med eggeplomme og ristet brød (2,3,4)
195,-
PATÉ med petite salade, grov sennep og brød (2,3,4,11)
195,-
ERTE VELOUTÉ ertesuppe toppet med ferskost, chiliolje og krutonger (1,3)
199,-
”FRISÉE AUX LARDONS” salat med røkt bacon, sennep, vinaigrette, krutonger og posjert egg (2,3,4,9)
195,-
SPEKETALLERKEN med sennep, cornichons og ristet brød (3,4)
liten 149,-
stor 249,-
”STEAK-FRITES” med béarnaise og brønnkarse salat og pommes frites (1,4,9)
indrefilet 495,-
flat iron 315,-
FERSK TAGLIATELLE med kremet ramsløk-geitost saus og aspargesbønner (1,2,3,11)
275,-
BAKT TORSK med urtecrust, kremet blåskjellsaus, brokkolinis og blomkål (1,3,6,8,9)
375,-
FLAMBERT ØRRET med sprø sommerkål, brassert fennikel og appelsin beurre-blanc (1,6,9)
310,-
”MOULES FRITES” hvitvinsdampet blåskjell med pommes frites (1,8,9)
295,-
BISTROBURGER dobbel smashburger med ost, salat, dijonnaise og pommes frites. (1,2,3,4)
285,-
KYLLING ”PAILLARD” med oliven tapenade, mandler, ruccola og Comté (1,11e)
275,-
CRÈME BRÛLÉE med grønn kardemomme (1,2)
129,-
PÔT DE CRÉME sjokoladekrem med pisket mascarpone (1,2)
129,-
OSTEFAT med cognac-svisker og kjeks (1,3)
149,-/249,-
TARTE CRÉMEUSE A L’ORANGE terte med mandelbunn og appelsinkrem (1,2,3,11)
149,-
PARIS-BREST choux pastry med mandelpralinkrem og mandelpralin (1,3,11)
159,-
POMMES FRITES 49,-
POMMES PURÉE (1) 69,-
legg til bacon + 35,-
PETITE SALADE (9) 55,-
ASPARGESBØNNER med semitørket tomater (11) 75,-
Spør oss om våre vegetar-alternativer!
for deg som har middag inkludert i billetten
RÅMARINERT KVEITE
med rødløk, kapers og sitruszest
(fisk)
eller
PATEÉ DE CAMPAGNE
med cornichons, sennep og grønn salat
(egg, gluten, sennep)
♦
FERSK PASTA
med bakt gresskar, brunt smør og salvie
(melk, egg, )
eller
BAKT SKREI
med urtecrust, kremet blåskjellsaus, reddiker og neper
(melk, gluten, fisk, bløtdyr)
eller
”BOEUF BOURGUIGNON”
med pommes puré, løk, gulrot og bacon. (1, 5, 9)
(melk, sulfitt, selleri)
♦
PÔT DE CRÉME
sjokoladekrem med pisket Mascarpone
(melk, egg)
ALLERGENER
1.melk/laktose 2.egg 3.gluten: a) hvete b) rug c) soya d) bygg 4.sennep 5.selleri
6.fisk 7.skalldyr 8.bløtdyr 9.sulfitt 10.soya 11.nøtter: a) cashewnøtter b) valnøtter c) hasselnøtter
d) pinjekjerner e) mandler f) Pekan 12.lupin 13.sesamfrø 14.peanøtter