Lunsjmeny

til kl. 16:00

 

«FINE DE CLAIRE» ØSTERS 6 stk. med mignonette og sitron (8)
395,-

«FRISÉE AUX LARDONS» salat med røkt bacon, sennep, vinaigrette, krutonger og posjert egg (2,3,4,9)
195,-
KLASSISK OKSETARTAR med eggeplomme og ristet brød (2,3,4)
195,-

BAKT HVITLØKSSUPPE sprø salvie og toast med aioli (2,3)
199,-

FRANSK OMELETT med Gruyère, pommes frites og grønn salat (1,2,4,9) 
legg til Bayonne-skinke + 45,-
195,-

«CROQUE MADAME» ost- og skinketoast med Sauce Mornay, stekt egg og grønn salat (1,2,3,4,9)
255,-

DAGENS FERSKE PASTA med bakt gresskar, brunet smør og salvie (1,3,9)
275,-

KYLLING «PAILLARD» med oliventapenade, mandler, ruccola og Comté (1,11e)
275,-

BISTROBURGER, dobbel smashburger med ost, salat, dijonnaise og pommes frites (1,2,3,4)
285,-

«MOULES FRITES» hvitvinsdampet blåskjell med pommes frites (1,8)
295,-

ØRRET «AMANDINE» med aspargesbønner og semitørket tomat (1, 6, 11e)
310,-

”STEAK-FRITES” med hvitt trøffelsmør, brønnkarse salat og pommes frites (1,4)
flat iron 315,-


DESSERT


CRÈME BRÛLÉE med grønn kardemomme (1,2)
189,-
PÔT DE CRÉME sjokoladekrem med pisket Mascarpone (1,2)
189,-

PARIS BREST choux pastry med mandel mousse og mandelpralin (1,3,11)
295,-

 

 

A la Carte

fra kl. 16:00

 

FORRETT
 

SYLTEDE GRØNNSAKER med grønne oliven og oregano
95,-
”FINE DE CLAIRE” østers 6 stk. med mignonette og sitron (8)
395,-

KLASSISK OKSETARTAR med eggeplomme og ristet brød (2,3,4)      
195,-

BAKT HVITLØKSSUPPE sprø salvie og toast med aioli (2,3)
199,-

 ”FRISÉE AUX LARDONS” salat med røkt bacon, sennep, vinaigrette, krutonger og posjert egg (2,3,4,9)
195,-

RÅMARINERT KVEITE med rødløk, kapers og sitruszest (6) 
215,-
SPEKETALLERKEN med sennep, cornichons og ristet brød (3,4)        
liten   145,-
stor   245,-

 

HOVEDRETT

 

STEAK-FRITES” med bernaise, brønnkarse salat og pommes frites (1,4)  
indrefilet   495,-
flat iron  315,-

DAGENS FERSKE PASTA med bakt gresskar, brunet smør og salvie (1,3,9)
275,-

BAKT TORSK med urtecrust, kremet blåskjellsaus, reddiker og neper (3,6,8)                        
375,-

ØRRET ”AMANDIE” med aspargesbønner og semitørket tomat (1, 6, 11e)                       
310,-

”MOULES FRITES” hvitvinsdampet blåskjell med pommes frites (1,8) 
295,-

BISTROBURGER dobbel smashburger med ost, salat, dijonnaise og pommes frites (1,2,3,4) 
285,-
KYLLING ”PAILLARD” med oliven tapenade, mandler, ruccola og Comté (1,11e) 
275,-    

 

DESSERT

 

CRÈME BRÛLÉE med grønn kardemomme (1,2) 
189,-
PÔT DE CRÉME med pisket Mascarpone (1,2) 
189,-
OSTEFAT og cognac-svisker og kjeks (1,3)     
145,-/245,-

PARIS BREST choux pastry med mandel mousse og mandelpralin (1,3,11)
Perfekt å dele for to
295,-

 

TILBEHØR

 

POMMES FRITES  95,-

POMMES PURÉ 95,-

PETIT SALADE  95,-

ASPARGESBØNNER med semitørket tomater (11) 95,-

 

Spør oss om våre vegetar-alternativer!

 

BESTILL BORD

 

SHOWMENY  

for deg som har middag inkludert i billetten

 

Råmarinert Kveite
med rødløk, kapers og sitruszest
(fisk)

eller


Paté de Campagne
med cornichons og sennep
(egg, gluten, sennep)

 

Fersk Pasta
med bakt gresskar, brunt smør og salvie
(melk, gluten, sulfitt)


eller


Bakt Torsk
med urtecrust, kremet blåskjellsaus, reddiker og neper
(gluten, fisk, bløtdyr)


eller


Kylling Paillard
med oliventapenade, mandler, ruccola og Comté
melk, mandler)

 

Pôt de Crème
sjokolademousse med pisket Mascarpone
(melk, egg)

 

 

ALLERGENER

1.melk/laktose 2.egg 3.gluten: a) hvete b) rug c) soya d) bygg 4.sennep 5.selleri 
6.fisk 7.skalldyr 8.bløtdyr 9.sulfitt 10.soya 11.nøtter: a) cashewnøtter b) valnøtter c) hasselnøtter
d) pinjekjerner e) mandler f) Pekan 12.lupin 13.sesamfrø 14.peanøtter 

 

FORSALG, TILBUD og siste nytt fra Ole Bull Scene