Se alle forestillinger og konserter

Velkommen til ærverdige Ole Bull Scene - stedet for de virkelig store opplevelsene!

Plassen for storslåtte show, lattervekkende forestillinger, inspirerende konferanser og minneverdige konserter.

Dette er den største private scenen i Bergen og her ligger alt til rette for en kveld du sent vil glemme. Det er ikke uten grunn at Norges største komikere velger seg akkurat Ole Bull Scene for sine forestillinger. Her ligger alle fasiliteter til rette for en underholdende aften. Sett deg til rette og nyt kvelden.  Vi sørger for at alt er på plass for å gi deg de virkelig store opplevelsene.

Ole Bull Scene er et meget allsidig lokale. Scenen har 486 sitteplasser eller 700 ståplasser, så her er det plass til det meste. Om du vil gi dine kunder, kollegaer eller vennegjengen en eksklusiv helaften, så er det mulig å leie balkongbaren, Lille Storm, og ha en bar og bartender helt for seg selv. 

Reserver bord i
Storm brasserie 

 

Barn 0-3 år

På grunn lydnivå er det ikke tillatt å ta med barn under 3 år på forestilling/konsert på Ole Bull Scene/Lille Ole Bull. Anbefalt aldersgrense på forestilling er 12 år, egne regler gjelder for konserter.

Under 18 år

Ønsker du å invitere med barn/ungdom under 18 år til et show eller en forestilling hos oss? Benytt vergeskjemaet i lenken under. Egne regler gjelder for konserter.

 

Vergeskjema

Forestillinger

Laster inn ...